Nu e glumă! Victor Rebengiuc este Dumnezeu în Triplusec

Nu e glumă! Victor Rebengiuc este Dumnezeu în Triplusec

Fiți gata să-l întâlniți pe Dumnezeu, în episodul 2 din Triplusec. Victor Rebengiuc își face debutul în cel mai nou serial PRO TV, unde dă niște sarcini aparent imposibil de îndeplinit.

În această seară, de la 21:30, lucrurile se complică pentru cei șase foști colegi de clasă din serialul Triplusec! De ziua lui, George este nevoit să sărbătorească la... înmormântare! Gașca se întâlnește la biserică, unde o vor vedea pentru ultima oară pe diriginta lor, interpretată de Oana Pellea... sau cel puțin asta-și imaginează ei!

Însă chiar în momentul în care personajul Oanei Pellea pășește dincolo de viață și se bucură că a scăpat de cei șase, îl întâlnește pe Dumnezeu, nimeni altul decât Victor Rebengiuc. Acesta îi va da o misiune aparent imposibil de îndeplinit, care are legătură, bineînțeles, cu gașca de foști elevi.

O înmormântare, o petrecere surpriză cu mult Triplusec, o provocare, multe emoții și situații complicate, toate sunt planificate pentru cel de-al doilea episod Triplusec. Joi seara, de la 21:30, râzi la greu cu Triplusec, noul serial de comedie de la PRO TV.

Triplusec – Râzi la greu în fiecare joi, de la 21:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni