Reacția ciudată a lui Meghan Markle, când a fost întrebată dacă mai urmărește serialul ”Suits”

27 Septembrie 2018, 16:16


	Reacția ciudată a lui Meghan Markle, când a fost întrebată dacă mai urmărește serialul ”Suits”
Autor: Gabriela Boerescu

Lunile trecute, fanii serialului ”Suits” și-au luat rămas bun de la personajul interpretat de Meghan Markle, Rachel Zane. Aceasta s-a căsătorit cu iubitul său, Mike Ross, la finalul sezonului șapte, și ambele personaje au părăsit atunci producția.

Citește și: Meghan Markle, surprinsă în timp ce-și plimba cățelul în jurul Palatului Kensington

Nunta reală a lui Meghan, cu prințul Harry, a avut loc la doar trei săptămâni după ce respectivul episod a fost difuzat.

Zilele trecute, în timpul vizitei la Loughborough University pentru evenimentul Coach Core Awards, Ducesa de Sussex a intrat în vorbă cu gemenii Luke și Elliott Rainbird (20 de ani), pe care îi cunoscuse în cadrul unui alt eveniment regal. 

Conform revistei People, frații au întrebat-o pe Meghan dacă ar mai viziona cel mai recent sezon al serialului ”Suits”, care au adus-o în locul actualei Ducese de Sussex pe Katherine Heigl.

Aparent, Meghan Markle a replicat, simplu: ”NU”, înainte de a devia discuția spre altceva. 

Meghan și partenerul său, Patrick J Adams, au fost scoși din scenariu după nunta lor de pe micul ecran, la sfârșitul sezonului șapte. Pentru a ocupa locul lăsat liber de Meghan Markle, Katherine Heigl a fost adusă în show, în rolul personajului Samantha Wheeler, noua parteneră de la Specter Litt. 

De altfel, Meghan Markle a plecat din serial în cele mai bune condiții - ea și-a invitat la nuntă majoritatea colegilor alături de care a jucat.

În timpul logodnei sale cu Prințul Harry, aceasta a declarat: ”Am lucrat la Suits pentru șapte ani. Am fost foarte, foarte norocoși că serialul a avut o viață atât de îndelungată. Sunt mândră de munca mea aici, dar acum este timpul să fac echipă cu Harry”.

Foto: GettyVezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO