• PRO TV
  • Serialul ,,Suits” post-Meghan Markle: ce nouă actriță se alătură echipei

Serialul ,,Suits” post-Meghan Markle: ce nouă actriță se alătură echipei

Serialul ,,Suits” post-Meghan Markle: ce nouă actriță se alătură echipei

Producătorii au anunțat deja că serialul va reveni cu sezonul opt, dar au precizat că lucrurile vor arăta ,,un pic diferit”. 

La finalul sezonului șapte, echipa de avocați din serial a pierdut două dintre personajele principale când Mike (Patrick J. Adams) și Rachel (Meghan Markle) s-au căsătorit și au decis să se mute în Seattle. Asta s-a întâmplat pe micul ecran.

În viața reală, Meghan se pregătea, de fapt, să devină Ducesă de Sussex și e știut faptul că protocolul regal îi cerea să renunțe la cariera sa cinematografică, deci, implicit, și la rolul din ,,Suits”. 

Producătorii serialului au declarat pentru site-ul eonline.com că sezonul opt va fi ,,foarte fresh” și va aduce în prim-plan noi personaje și noi fire narative.

Până în acest moment nu a fost, însă, dezvăluit decât un singur nume: Katherine Heigl e una dintre noile actrițe care vor apărea în sezonul opt. Celelalte nume vor fi anunțate, cel mai probabil, pe parcursul săptămânilor viitoare.

,,În mare, în acest sezon vom încerca să vedem unde ne duc noile fire narative pe care le-am pregătit. Sunt foarte entuziasmat că vom avea colegi noi, sunt toți foarte fresh și de-abia aștept să lucrez cu ei!”, a spus Gabriel Macht.

Producătorii au mai precizat că aceste noi povești vor fi centrate pe pierderea lui Mike și Rachel, pe care Rick Hoffman o descrie drept ,,o arteră care făcea legătura cu inima serialului”. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni