Serialul Triplusec, care a avut premiera aseară pe PRO TV, a fost lider de audiență la lansarea primului sezon!

Serialul Triplusec, care a avut premiera aseară pe PRO TV, a fost lider de audiență la lansarea primului sezon!

Șase foști colegi se revăd la întâlnirea de 15 ani de la terminarea liceului și încep un periplu de situații amuzante, mânați de același vis comun: să-și trăiască împreună fiecare moment la maximum. După ce diriginta lor i-a împărțit în două categorii, în funcție de visurile fiecăruia, stabilite la finalul clasei a 12-a, Anda, Nicu, Ștefan, Alina, Vlad și George au ajuns să fie acuzați de crimă din cauza unui urs împăiat care a căzut de pe terasa apartamentului în care petreceau. Aseară, Triplusec a fost lider de audiență la lansarea primului sezon.

Primul episod al serialului a înregistrat 7.4 puncte de rating și 22.6% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut 4.8 puncte de rating și 14.6% cotă de piață. În minutul de aur, de la ora 21:24, peste 1.7 milioane de români urmăreau cu sufletul la gură deznodământul poveștii cu bucluc.

Ce se va întâmpla cu diriginta celor șase după ce aseară a fost lovită cu mașina de foștii ei elevi, vedem săptămâna viitoare, într-un nou episod Triplusec.

Triplusec - Distracție la greu, în fiecare joi, de la 21:30, la PRO TV!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni