• PRO TV
  • Faceți cunoștință cu personajele serialului Triplusec! Premiera joi, 13 septembrie, numai la PRO TV

Faceți cunoștință cu personajele serialului Triplusec! Premiera joi, 13 septembrie, numai la PRO TV

Faceți cunoștință cu personajele serialului Triplusec! Premiera joi, 13 septembrie, numai la PRO TV

PRO TV aduce joi, 13 septembrie, serialul Triplusec. Acțiunea se desfășoară în București, anul de grație 2018, atunci când fosta clasă XII-a G decide să se reîntâlnească, asta la 15 ani de la terminarea liceului.

Triplusec este un serial de comedie 100% românesc. Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului de... Triplusec!




Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost premianți, sunt diferiți, însă ceva i-a ținut împreună. Cei șase foști colegi, interpretați de Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu și Andrei V. Ciopec, sunt prieteni buni.



Urmăriți pagina de Facebook a serialului Triplusec

STEFAN (Cosmin Natanticu) 

In liceu, Stefan o iubea in secret pe Anda. Are si acum sentimente pentru ea, insa nu reuseste nicicum sa transforme relatia lor de prietenie intr-una de iubire. Poate și pentru că dialogul între ei a rămas la nivelul clasei a 12-a, unde a și fost întrerupt subit când au pornit pe drumuri diferite. Acum, la 15 ani dupa terminarea liceului, Ștefan se străduiește, fără prea mult succes deocamdată, să ridice nivelul discuțiilor între ei către sinceritate și afecțiune.

In afara de slabiciunea pentru Anda, Stefan mai are o slabiciune pentru femeile mai in varsta. Este o actrație amuzantăe pe care el o consuderă mai degrabă o strategie personală. A realizat de mult că succesul la femei este relativ și efemer, și s-a orientat pe o categorie demografica unde știe că își poate mări considerabil șansele.

ANDA (Diana Roman), cândva o grăsuță timidă și complexată, este acum femeie de cariera, feministă convinsa, frumoasa, independenta, puternica si desteapta. Un lucru ii lipseste insa cu desavarsire: norocul in dragoste. Trece insa cu sarcasm si umor peste relatiile esuate si spera sa gaseasca barbatul potrivit.

Insa una dintre incercarile ei de a-si gasi jumatatea afecteaza tocmai lucrul in care a investit cel mai mult, si anume cariera ei.

ALINA (Aida Economu) este prototipul fetei invizibile: orice ar face si ar spune, nimeni nu pare că o observa si nu ii acorda atentie. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult pentru Alina de cand a terminat liceul. Adora galbenul si este copilaroasa, locuieste tot cu parintii ei, are locuri de munca pasagere si viseaza sa fie actrita.

Alina trăiește într-o lume încărcată de realism magic în care la fiecare pas, în fiecare lucru, în fiecare întâmplare, în fiecare accident, descoperă frumusețe și bucurie. Alina reuseste de multe ori sa rezolve incurcaturile in care intra prietenii ei, cu optimismul ei incorigibil și cu istețimea ei surprinzătoare.

VLAD (Paul Diaconescu) era în anii de liceu un baiat gras, plin de cosuri, tinta perfecta pentru glumele rautacioase ale colegilor populari. Visul lui era sa isi intalneasca sufletul pereche si sa duca o viata linistita de familie. Cinsprezece ani mai tarziu, Vlad arata extrem de bine, atletic și bine făcut ca un model în revistele de modă, este antrenor de aerobic, are multe admiratoare si foarte multe aventuri pasagere. Însa nici o relație care să fi rezistat mai mult de câteva nopți.

GEORGE(Andrei Cojanu) visa sa devina regizor si sa duca o viata aventuroasa. Nu a reusit insa sa intre la regie asa ca acum este contabil. S-a casatorit in primii ani de facultate si, dupa mai bine de 10 ani, casnicia lui seamana mai mult cu un arest la domiciliu. Sotia lui este extrem de autoritara si el nu iese din cuvantul ei, sacrificandu-si de multe ori planurile lui doar ca sa fie ea multumita.

George iubeste plantele si le explica tuturor cat de importanta este energia pe care plantele o aduc in viata noastra. Dar, cel mai probabil, George nu iubeste plantele pentru energia lor ci pentru ca acestea sunt tacute, spre deosebire de sotia lui.

NICU (Andrei V. Ciopec) Cântăreț de ocazie, trubadur și micantreprenor în industria spectacolului. Muzica lui nu este insa atat de apreciata pe cat si-ar dori si pe cat pretinde el. Are formatia lui, canta ori de cate ori are ocazia si incearca fel de fel de stiluri muzicale in cautarea succesului.

Desi este laudaros si vrea mereu sa fie in centrul atentiei, Nicu este un tip simpatic si foarte sufletist, genul care stie mereu pe cineva care, cel putin teoretic, poate fi de ajutor. Se ofera intotdeauna sa isi ajute prietenii, dar actiunile lui duc de multe ori la si mai multe probleme, nu la rezolvari.



Diriginta lor (Oana Pellea) aduce la reuniune o cutie de carton, “Cutia cu Visuri”, care conține bilețelele pe care fiecare elev și-a scris la finalul clasei a 12-a visul, aspirațiile, ce vrea să facă în viață, în carieră. Cu detașare, cu umor, uneori cu un pic de cruzime, diriginta împarte foștii ei elevi în două categorii: vis împlinit și vis ratat. Cei șase eroi se califică fără menajamente la visuri ratate.


 

Triplusec este un nou serial de comedie, produs de Frame Film.

Triplusec începe joi, 13 septembrie, de la ora 21:30, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni