VIDEO Nicu din Triplusec visează să devină artist internațional:”Sună bine, yes! It’s mi song! You likit?”


	VIDEO Nicu din Triplusec visează să devină artist internațional:”Sună bine, yes! It’s mi song! You likit?”
Data: 27 Septembrie 2018

Alina, Nicu, Vlad, Ștefan și George vor încerca să demonstreze că sunt o echipă și că împreună pot câștiga un concurs ecologic care le pune imaginația la contribuție, iar de rezultatul final al competiției atârnă funcția și job-ul prietenei lor, Anda. 

Nicu se visează artist internațional după ce primește propunerea de a traduce melodia lui în japoneză. ”Do you want me to translate. In Japan? No Japan, eu sunt din Voluntari. I speak english! Want english? Sună bine, yes! It’s mi song! You likit? Alcool you sau alcool me? Nu-i bai! Bye-bye!”, îi va spune acesta interlocutorului său nipon într-o engleză atipică. ”Nicu devine mondialu’!”, le va destăinui artistul prietenilor săi din liceu. Dacă visul i se va îndeplini, aflăm astăzi în Triplusec. 

Tot în această seară, Vlad se va confrunta cu o problemă gravă de sănătate. ”Frumoasa mea nu se mai trezește!”, le va spune acesta prietenilor lui. În încercarea de a-l îmbărbăta și de a-l scoate din depresie, aceștia îi vor propune tot felul de soluții: de la leacuri naturiste cu iarba șarpelui până la vizita unei tămăduitoare.

Cum va trece tânărul peste această situație, dar și ce i se va întâmpla la vizita medicală, vedem azi, după Las Fierbinți, la PRO TV.

Triplusec - Razi la greu în fiecare joi, de la 21:30, la PRO TV
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies